Total body workout | www.fitness-forma.com

Total body workout

Program kojem je osnovni cilj postići viši intenzitet rada na jednostavan i zabavan način koristeći vlastito tijelo kao uteg, ali i razne rekvizite poput lopti, bučica, guma.

Treningom se djeluje na poboljšanje aerobne i mišićne izdržljivosti, repetitivne snage, fleksibilnosti i ravnoteže. Idealan je za sve one koji se vole dobro oznojiti i napraviti zahtjevan, ali jednostavan trening  (nema koreografije) te oblikovati mišiće cijelog tijela.
Kroz sat vremena prolaze se vježbe za cijelo tijelo u 3 faze. Prva faza je zagrijevanje uz stimulirajuću muziku i jednostavne kretnje kroz prostor, zatim slijedi glavni dio gdje se prolaze statične vježbe sa raznim rekvizitima i na kraju u trećoj fazi slijedi istezanje kako bi se izbjegle upale mišića i povećala fleksibilnost vježbača.

 

Treneri

Jelena

Jelena je dugogodišnja trenerica i certificirana TRX instruktorica s bogatim iskustvom u fitnessu. Možete je pronaći vodeći niz grupnih programa koji obuhvaćaju različite aspekte tjelesne kondicije, uključujući Booty/Core, Strong by Zumba, STotal body i drugi programi.

Naša web stranica koristi kolačiće!

Saznaj više