Forma drill conditioning

Trening usmjeren na razvoj različitih kondicijskih sposobnosti (motoričkih - gdje se prvenstveno stavlja naglasak na mišićnu izdržljivost, koordinaciju, fleksibilnost i funkcionalnost gdje kroz različite intenzitete i trajanje vježbi razvijamo aerobno i anaerobne kapacitete pojedinaca).

Kroz ovaj program koristit ćemo različite rekvizite i pomagala te usvajati različite obrasce pokreta koji će vam omogućiti da budete učinkovitiji u rješavanju svakodnevnih situacija! Važno je napomenuti da kroz razvoj snage i pravilan odabir vježbi pozitivno utječemo na redukciju ozljeda i osiguravamo stabilan lokomotorni sustav.

Program ima mogućnost prilagodbe što znači da će napredniji vježbaći zadovoljiti svoje potrebe podizanjem intenziteta i izvođenjem kompleksnijih struktura pokreta, dok će početnici krenuti s osnovnim obrascima pokreta i kroz laganu progresiju osigurati optimalan napredak.

Osobe koje nikada nisu bile u ni jednoj vrsti trenažnog programa obavezni su napomenuti treneru svoje probleme kako bi kroz razgovor i analizu pokreta utvrdili koji je program najbolji za njih te na što bi se trebali fokusirati kako bi mogli odraditi trening bez stvaranja dodatnog stresa i povećanja rizika od ozljeda..

Primarni cilj je da svoje fitness putovanje učinite što učinkovitije s obzirom na vaše potrebe,probleme i građu tijela!

Grupe mišića : Cijelo tijelo
Kategorije: Snaga + HIIT + aerobni trening
Rekviziti: Girje, gume, vlastito tijelo, bučice, trx

Treneri

Andrea

Andrea - nutricionizam je diplomirala na Prehrambeno - Biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Po završetku fakulteta odlučila se usmjeriti prema fitnessu i povezati zdravu prehranu i vježbanje zbog čega završava dodatno obrazovanje za trenera. 

Naša web stranica koristi kolačiće!

Saznaj više