Zumba ® fitness | www.fitness-forma.com

Zumba ® fitness

Garancija dobre zabave je zumba fitness. Pod tim se egzotičnim nazivom skriva jedan od zabavnih oblika vježbanja – kombinacija aerobika i plesanja vrućih latino ritmova čija je prednost u tome što ne zahtijeva strogo poznavanje koraka, a vrlo je dinamična.

Zumba je aerobni trening, s nizom kvalitetnih učinaka na organizam: poboljšava se kondicija, djeluje na sve skupine mišića, jača i oblikuje mišiće nogu, stražnjice, trbuha, ruku, ramena, leđa, prsa.

Tijekom treninga glazba vas nosi u ritmu, pa i ne osjećate napor zbog kojeg se kalorije tope.

Zumba izmjenjuje različite plesne ritmove: salsu, merengue, cumbiu, reggeaton, a ovisno o stilu i nadahnuću instruktora, ubacuju se i drugi plesovi, cha-cha-cha, tango, rock'n'roll, hip-hop, syrtaki, samba…

Zumbu mogu plesati svi, bez obzira na godine i spol, početnici i napredni, u dobroj ili lošoj kondiciji. U jednom satu treninga potroši se od 700 do 900 kcal.

 

Treneri

Martina

Martina  je certificirani instruktor grupnog fitnesa s posebnim fokusom na vježbanje uz glazbu i ples. Martina nije samo instruktor, već je i strastvena plesačica i vježbačica odmalena.

Naša web stranica koristi kolačiće!

Saznaj više