Kružni trening | www.fitness-forma.com

Kružni trening

Super trening za sve polaznike bez obzira na trenutno fizičko stanje i kondiciju. Trening se odvija u maloj grupi koja ima za cilj da svaki pojedinac uspješno prođe sve zadane stanice koje je za njih osmislila naša inovativna trenerica Andrea.

Ona će ujedno biti  i vođa vašeg jutarnjeg tima te će vam svojim savjetima pomoći da svaku vježbu odradite sigurno i date maksimum od sebe kako bi postigli željeni rezultat.

Svaku stanicu izvodite u vlastitom ritmu što pridonosi personalizaciji treninga (svatko radi po svim kapacitetu).Ovo je odličan trening i za početnike kojima će pomoći da uđu u formu , a zabavna timska atmosfera će i najzahtjevnije vježbače potaknuti na ranije ustajanje i dolazak na trening.

Ajmo sad malo o samim koncept treninga!

ŠTO JE KRUŽNI TRENING [Forma circuit]?

Ovaj koncept treninga postoji već stoljećima u raznim oblicima, stilovima i pod različitim imenima. No jedno je svima zajedničko. Kružni trening u osnovi opisuje svaki trening koji se odvija u nizu, tj. postoje stanice koje se prolaze u zadanom vremenu ili zadanom broju ponavljanja jedna za drugom.

Sjajan je za postizanje dobre forme, učenje novih vježbi, a moment socijalizacije u manjoj grupi sigurno je dodatni motiv zašto ljudi ostaju ustrajniji u ovakvom načinu vježbanja nego samostalno vježbajući u teretani.

ŠTO TREBATE UČINITI DA SE PRIKLJUČITE KRUŽNOM TRENINGU?

Za samo sudjelovanje u kružnom treningu ne treba vam nikakva specijalna oprema. Samo ponesite sa sobom bocu vode i ručnik. Svu opremu osigurat će centar. Obavezno nosite par čistih tenisica i udobnu odjeću za vježbanje.

 

 

Treneri

Andrea

Andrea - nutricionizam je diplomirala na Prehrambeno - Biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Po završetku fakulteta odlučila se usmjeriti prema fitnessu i povezati zdravu prehranu i vježbanje zbog čega završava dodatno obrazovanje za trenera. 

Naša web stranica koristi kolačiće!

Saznaj više