• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Hebrangova 21

  Pon  - Pet 7 - 22

  Sub  9 - 14

  Ned  16-20

   

  Martićeva 17

   Radno vrijeme prema rasporedu grupnih programa
   
   

   

 • Kontakt

  Tel | Fax : 01-4856-450X

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Tel | Fax : 01-4856-450
  • Prijava | Registracija
  ☰ MENU

  Dance

  Dance

  Dance je jednostavan i zabavan spoj plesa i vježbanja, koji od vježbača ne iziskuje nikakvo plesno iskustvo, niti zavidnu cardio ili fitness razinu. Dobrodošli su svi, bez obzira na dob ili spol, a jedino što na Dance trening treba donijeti su: tenisice, voda, dobra volja i osmijeh.

  Jednostavne vježbe, korake, pokrete i stil, usvojit ćete postepeno bez ikakvog problema i uz mnogo zabave, tako da ni ne osjetite proces učenja koreografije ili vježbanja. Uz nove i stare dance hitove sa svjetskih top listi spržit ćete suvišne kalorije i razgibati svaki dio svoga tijela, čak i onaj za kojega niste ni znali da ga je moguće razgibati, te oblikovati tijelo - ponajviše noge, stražnjicu, ali i leđa i trbušne mišiće.

  Neke koreografije u cijelosti pripadaju određenom glazbeno-plesnom stilu, a neke su kombinacija različitih elemenata iz različitih plesnih stilova.
  Unutar jednog seta izmjenjuje se minimalno 5 različitih muzičkih / plesnih stilova: latino, k-pop, hip-hop, street dance, house, dancehall, old school, jazz-dance, suvremeni ples, balet, freestyle, rock, afro, bollywood, rock-n-roll, jive, vougeing & vaacking..

  Pritom sve vježbe, cardio intenzitet, korake i pokrete, svatko može prilagoditi svojim sposobnostima i željama.
  I na kraju, cool down i istezanje, za relaksiran odlazak kući nakon veselog treninga koji Vas puni pozitivnom energijom, oslobađa stresa i definitivno povećava kvalitetu Vašeg života.

   

   

  Partneri