Novo - Individualni trening u grupi do 5 osoba! | www.fitness-forma.com

Vijesti

Novo - Individualni trening u grupi do 5 osoba!

objavljeno: 01.05.2024

"Zamislite trening koji je prilagođen samo vama, ali u dinamičnom okruženju gdje vas okružuju motivirani pojedinci koji dijele vašu strast prema postizanju vrhunskih rezultata. To je naš revolucionarni poluindividualni trening - spoj personalizacije i zajedništva koji će vas potaknuti na nove visine u vašem fitness putovanju. Nema više izbora između osobnog trenera i grupnog treninga - s nama dobivate najbolje od oba svijeta. Postignite svoje ciljeve uz stručno vođstvo i podršku, ali i inspiraciju i energiju koju donosi timski duh. Ovdje se ne radi samo o fizičkoj transformaciji, već i o stvaranju zajednice koja vas potiče na osobni rast i uspjeh. Priključite se našem pokretu i doživite trening kakav ste oduvijek željeli - poluindividualni trening koji vas pokreće prema vašem najboljem ja."

Kako funkcioniraju individualni treninzi u malim grupama do pet osoba?

Polaznici grupe dođu na zakazani termin treninga i zajedno prolaze kroz planirane vježbe pod nadzorom trenera. Trener prilagođava vježbe prema različitim potrebama i razinama kondicije svakog pojedinca u grupi. Postignuti rezultati se prate i evaluiraju kako bi se program uskladio s ciljevima svakog polaznika.

Što je sve uključeno u program individualnih treninga u malim grupama do pet osoba?

Program individualnih treninga uključuje personalizirane vježbe prilagođene potrebama svakog pojedinca u grupi. Praćenje napretka i prilagodba treninga prema postignutim rezultatima. Savjetovanje o prehrani i zdravim životnim navikama. Motivacija i podrška od strane trenera i članova grupe.

Tko se sve može priključiti individualnim treninzima u malim grupama do pet osoba?

Individualni treninzi u malim grupama su otvoreni za sve koji žele poboljšati svoju kondiciju, snagu ili postići određene fitness ciljeve, a vole trenirati uz konstantan nadzor i praćenje rezultata od strane stručnih trenera. Nema stroge dobne granice ili preduvjeta, već su na treninge dobrodošli svi koji su motivirani za vježbanje u intimnijem grupnom okruženju.

Termini:

Martićeva: Ponedjeljak, Srijeda i Petak:10:00 i 18:00 sati / Utorak i Četvrtak: 9:00 i 18:00 sati ( Trenerica Paula)
Hebrangova: Ponedjeljak - Petak : 9:00; 10:00; 18.00; 19.00 ( Treneri: Goran i Ivan)

Treneri: 

Paula, Goran i Ivan

Moguće je rezervirati svoje mjesto unaprijed putem naše aplikacije ili se informirati o raspoloživim terminima putem web stranice ili telefonskog poziva.

Individualni trening BOKSA u malim grupama do pet osoba

Termini: Utorak i Četvrtak: 8:00 i 9:00 sati Martićeva
Utorak i Četvrtak u 20:30 sati Hebrangova 

Trener: Luka

Paketi:

  1. 100 €/mj.  -  8 treninga sa trenerom /Planiranje i programiranje treninga/ Praćenje napretka i mjerenje sastava tijela /Savjetovanje o prehrani
     
  2. 150 €/mj.  - 12 treninga sa trenerom /Planiranje i programiranje treninga /Praćenje napretka i mjerenje sastava tijela/ Savjetovanje o prehrani                                                                                                        

Lokacija: Martićeva 17, Hebrangova 21

Prijavi se za besplatni trening i konzultacije putem obrasca za prijavu.

Obrazac za prijavu

Jesi li član Fitness Forme?

Termini

Naša web stranica koristi kolačiće!

Saznaj više