• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Hebrangova 21

  Pon -Sri -Pet  7 - 21.30

  Uto - Čet 9 - 21.30

  Sub  9 -14

  Ned 16 -20

   

  Martićeva 17

   Radno vrijeme prema rasporedu grupnih programa
   
   

   

 • Kontakt

  Tel | Fax : 01-4856-450X

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Tel | Fax : 01-4856-450
  • Prijava | Registracija
  ☰ MENU
  • Poštovani članovi, želimo Vam zahvaliti na vjernosti i strpljenju koje ste pokazali u ovim teškim vremenima gdje smo se susreli sa raznim izazovima. Možemo s ponosom objaviti da se Forma otvara 15.2.2021. te imamo par obavijesti za Vas:

   ČLANARINE
   - Sve plaćene članarine zamrznute su od dana 28.11.2020 te ih možete aktivirati do kraja veljače, u suprotnom ih produžujemo automatski 1.3.
   MJERE
   - S obzirom na kvadraturu, u fitness centru Hebrangova može maksimalno boraviti 35 ljudi, a u Martićevoj 13 te Vas molimo za strpljenje i ukoliko dođe do situacije da je kapacitet maksimalno popunjen i da pričekate.
   - OBAVEZNO je nošenje maski prilikom ulaska u teretanu, u prostoru recepcije, u svlačionici  te dok hodate kroz prostor za vježbanje i u područjima gdje  se ne može ostvariti fizički razmak od 4 metra s ostalim vježbačima.
   - Molimo Vas da dezinficirate ruke prilikom ulaska u teretanu te tokom vježbanja po potrebi.
   - Obavezno nosite vlastitit ručnik sa sobom kako bi zaštitili sprave
   - Prije i poslije korištenja opreme i sprava obavezno je dezinficiranje sa sredstvom koje se nalazi na više mjesta u teretani i dvoranama za vježbanje
   - Ukoliko primijetite da se netko ne drži mjera te Vam nije ugodno molimo Vas da prijavite djelatnicima na recepciji.
   REZERVACIJA TRENINGA
   - Molimo Vas da se za grupne treninge prijavljujete na našem webu ili aplikaciji Studionaut, pošto smo ograničeni maksimalnim brojem ljudi u jednoj prostoriji.
   - Također napominjemo ukoliko ste rezervirali termin, a niste u mogućnosti doći da odjavite rezervaciju 3 sata prije treninga ili nazovite recepciju da to učine za vas kako bi netko drugi dobio priliku za prijavu.
   - Pošto je za teretanu isto ograničen broj vježbača i ukoliko će nastajati gužva uvesti ćemo u budućnosti i rezervaciju termina teretane, ali o tome ćemo Vas onda i dodatno obavijestiti.
   ONLINE TRENINZI
   - Online treninzi će se i dalje odvijati te novi raspored možete pogledati na našem webu.

   Još jednom želimo Vam zahvaliti na strpljenju i što ćete poštivati nove mjere, za bilo kakva pitanja i nedoumice obratite nam se na recepciji ili na mail: info@fitness-forma.com
   Veselimo se vašem povratku i povratku u još bolju FORMU!

    
    

  Partneri