• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Radno vrijeme/ od 08.06.2020.
  Working hours

  Pon - Sri - Pet/  7 -14  i 16 - 21.30h
  Mon -Wed-Fri 


  Uto - Čet /         9 - 14 i 16 - 21.30h
  Tue - Thu


  Sub /              9-14h
   Sat 


  Ned  /           zatvoreno
  Sun /            closed

   

  Martićeva 17

  Ponedjeljak - Subotaprema rasporedu grupnih programa
  ostali termini 
   

   

 • Kontakt

  Tel | Fax : 01-4856-450X

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Tel | Fax : 01-4856-450
  • Prijava | Registracija
  ☰ MENU
  • Krećemo prema ostvarenju želja u subotu, 18.01.2020.! Sigurno ste donijeli neke novogodišnje odluke, a ako se neke od njih tiču vašeg zdravlja, tijela i treninga - niste sami!

   Tako je, niste sami! Mi smo tu za vas. Tu smo za vas da produžimo period slavlja i još jednom odbrojimo zadnjih deset sekundi do 'new year - new me'. Tu smo za vas da vam pomognemo postići vaše fitness rezultate, ma kakve god želje bile. 

    

   Pripremamo fitness maraton od 6 različitih programa kako biste isprobali svaki po malo i jako najjakije krenuli prema ostvarenju svojih novogodišnjih odluka. Bit će za svakog ponešto, a evo i satnice:

    

    

   To će biti događaj o kojem ćete pričati još dugo nakon jer tema i dress code su 80's disco fever te vas očekujemo u trapezicama, s afro frizurom, u kričavoj i šljokičastoj odjeći, s ludim kričavim mejkapom, na koturaljkama, s kazićem iz kojeg s kasete trešte hitovi Madonne, Gunsa, Jacksona, Queen, Bon Jovia ili Bonnie Tyler.

    

   Koktel majstor će spremati alkoholne i bezalkoholne koktele kako bismo i dalje slavili i nazdravljali novoj godini koja je pred nama.

    

   Ej, a nagrade za sudionike na treninzima? Da, bit će ih, tombola je spremna - budite i vi spremni igrati se s nama i okušati vlastitu sreću.

   Pogodite li dress code, dodatno vas čeka prigodna nagrada za poseban trud!

    

   Zato, budite s nama u subotu, 18.01. od 16:30 h u Hebrangovoj 21, povedite sve žive i nežive, poznate i nepoznate, mršave i debele, velike i male, partnere i ljubavnike, sve koji mogu pojest i popit, da se zajedno zabavimo uz red treninga, red koktela, red nagrada. Savršen trio za savršeno opuštenu subotu. Neka duh disco osamdesetih zaživi u vama - vidimo se!

    
    

  Partneri