• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Hebrangova 21

  Pon  -  Sri - Pet 7 - 22

  Uto - Čet 9 -22

  Sub  9 - 14

  Ned  16-20

   

  Martićeva 17

   Radno vrijeme prema rasporedu grupnih programa
   
   

   

 • Kontakt

  Tel | Fax : 01-4856-450X

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Tel | Fax : 01-4856-450
  • Prijava | Registracija
  ☰ MENU
  • 25 godina tradicije Forma fitnessa

   Fitness nije samo odlazak u teretanu i pusto dizanje utega. Fitness je način života koji živiš kada odabereš napraviti promjenu od rutine svakodnevnog života, brinuti se o sebi, svom zdravlju i tijelu.

   Svatko tko se upustio u svijet fitnessa, zna da to nije nimalo lagan ni jednostavan put, jer se traži mnogo odricanja, upornosti, ustrajnosti, životnog balansa i samodiscipline.

    

    

   BUDI FIT, BUDI U FORMI

    

   Ovaj slogan doslovno odgovara na pitanja ‘što mogu postići?’ i ‘gdje to mogu postići?’ te poziva da nam se pridruži svatko sa željom da promijeni životni stil na bolje.

   Forma fitness već 25 godina uspješno pomaže početnicima da krenu u svijet fitnessa, a rekreativcima i profesionalcima da zadrže fokus i nastave svoj put uz očuvanje zdravlja i održavanje tijela u formi.

   Dakle, već preko 25 godina, smješten u samom centru Zagreba, na adresi Hebrangova 21, Forma fitness ima teretanu i dvoranu za grupni fitness, dok se na adresi Martićeva 17 nalazi Forma Fit Factory s dvoranom za održavanje grupnih programa koja je otvorena 2014. godine.

    

   TRENERI ZA TVOJ USPJEH

    

   Kvalitetni treneri ključ su uspjeha. Oni su motivacija, pokretači svake promjene i putokazi prema cilju.

   Forma treneri su motivirani, iskusni i educirani, s mnogo uspješnih priča iza sebe te spremni pomoći svakom vježbaču da dostigne svoje realne želje i ciljeve. Forma treneri svakoga dočekaju i pozdrave s osmjehom te su nezaobilazni i ključni dio priče o dvadesetogodišnjoj tradiciji.

    

   PROGRAMI KOJI PRATE TRENDOVE

    

   Naši vježbači mogu uživati u konstantnim promjenama koje prate njihov napredak i želje te uvijek mogu pronaći program kojim će biti zadovoljni, uživati u vježbanju i ostati motivirani. Radi toga kontinuirano pratimo trendove koje vrlo živa fitness industrija proizvodi te uvodimo nove grupne programe i time ni malo ne kaskamo za fitness centrima u inozemstvu.

    

   Unazad 25 godina, bili smo među prvima u Zagrebu i šire s aerobic i step programima, kasnije smo ponudili Pilates i total body programe, zatim su došli funkcionalni i Pump, Piloxing, Zumba, Pound, Kangoo jumps i mnogi mnogi drugi.

   Zadnji trend, koji se vrlo uspješno razvija u svijetu i kod nas je Les Mills koncept treninga pa tako trenutno nudimo Les Mills Body Attack i Body Pump programe, a bili smo i drugi fitness centar na Balkanu koji je uveo Les Mills Barre.

   Također nudimo i vrhunske treninge borilačkih sportova, odnosno boksa i kickboxinga, koji su vrlo popularni u svim terminima i to na obje lokacije.

    

    

   U FORMI SI K’O DOMA

    

   Ono što se s pravom usuđujemo reći i što mogu potvrditi brojni članovi, u Formi se stvarno osjećaš kao doma. To je činjenica koja nas odlikuje i čini veliku razliku od većine drugih fitnessa. Svatko je dobrodošao, svakome će se pružiti dojam da pripada upravo ovdje. Zato i ne čudi činjenica da je kroz Formu prošlo nekoliko tisuća vježbača, što kroz teretanu, što kroz grupne programe, a isto tako, veliki broj njih vježba već godinama s nama i našim trenerima. Također smo vrlo poželjna trening destinacija turistima, te gostima i studentima iz inozemstva na što smo posebno ponosni jer se naša kvaliteta i dobra vibra širi i svijetom.

    

   U Formi se stvaraju ekipa i osjećaj zajedništva, a opuštenom atmosferom dolazimo do rezultata. Zato budi i ti dio ove priče, priduži nam se!

    


    

    

     Tekst pripremio:

      VEDRAN SPEVAN

      |  instruktor grupnog fitnessa

       | Saznaj više o Vedranu ovdje |

    


    

    

    
    

  Partneri