• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Pon - Pet / Mon - Fri  07 - 22 h
  Sub / Sat             09 - 13 h & 16 - 20 h
  Ned / Sun  16 - 20 h

  Martićeva 17

  Ponedjeljak - Petak17 - 22 h
  ostali termini prema rasporedu g.p.
    
    

   

 • Kontakt

  Tel | Fax : 01-4856-450X

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Tel | Fax : 01-4856-450
  • Prijava | Registracija
  ☰ MENU
  • Prvi u Hrvatskoj isprobajte najnovija izdanja Les Mills treninga i to rame uz rame s instruktorima i trenerima iz regije, potpuno besplatno!

    

   Što je LES MILLS SUPER QUARTERLY?

   Quarterly je događaj koji svaka tri mjeseca okuplja Les Mills instruktore iz regije na jednom mjestu gdje se zajedno s vježbačima imaju prilike upoznati s novim koreografijama, glazbom i novostima vezanim za nova izdanja Les Mills treninga.

    

   PRVI U HRVATSKOJ isprobajte najnovije koreografije i to potpuno BESPLATNO!

    

   Što vas očekuje u subotu 21.09.?


   Čekaju vas najnovije koreografije i kombinacije vježbi, novi glazbeni hitovi te najbolji trenerski tim u regiji sačinjen od glavnih regionalnih Les Mills trenera koji garantira da ćete se zaljubiti u fitness iskustvo koje Les Mills donosi sam po sebi.
   Očekuje vas niz od pet odličnih Les Mills masterclassova i sigurni smo da ćete pronaći onaj koji vama odgovara.


   RASPORED TRENINGA:
    

   16:00 – Body Attack

   16:50 – CxWorx

   17:25 – Grit

   18:00 – Body Balance

   18:50 – Body Pump

    

   Saznajte nešto više o Les Mills treninzima

   Nova izdanja Les Mills treninga koja možete isprobati su:


   Les Mills Grit | 30-minutni visokointenzivni intervalni trening (HIIT) zasnovan na najnovijim znanstvenim istraživanjima.


   Body Attack | Zahvaljujući atletskim elementima poput trčanja, skokova, iskoraka, kao i vježbi snage, ovo je visokointenzivni trening na kojem ćete podići energiju i doživjeti nezaboravno iskustvo.


   Body Pump | Trening snage koji je savršen primjer znanosti u službi fitnessa. Ima izuzetan uspjeh u sagorjevanju kalorija, eliminiranju masnog tkiva i unapređenju mišićne snage i mišićne izdržljivosti, zahvaljujući velikom broju ponavljanja sa malim opterećenjem u toku treninga.

    

   CX WORX | Trening usmjeren na jačanje core muskulature. Kombinacija vježbi kao što su plank i trbušnjaci, zajedno sa korištenjem opterećenja, razvijaju core muskulaturu.  Svaki pokret i vježba se mogu prilagoditi fizičkoj spremi vježbača.


   Body Balance | Inspiriran jogom, pilatesom i tai chijem. Fokus je na poboljšanju funkcionalne snage core-a, povećanju mobilnosti zglobova, fleksibilnosti, ravnoteže, kao i stvaranju osjećaja ispunjenosti i cjelovitosti.

    

   Dođite u subotu 21.09.2019. u Fitness Formu, Hebrangova 21 – Zagreb i rame uz rame s trenerima među prvima isprobajte najnovije koreografije.

    

   Treninzi su potpuno BESPLATNI za sve, nove koreografije iznimno zarazne, a mi vam garantiramo da ćete se dobro zabaviti uz Forma ekipu i Les Mills Balkan Team

    


   NAPOMENA: molimo vas da imate na umu da možete biti fotografirani ili snimljeni u video obliku, prije, tokom i nakon treninga. Fitness Forma zadržava pravo korištenja nastalih fotografija i video materijala u marketinške svrhe te sve aktivnosti vezane uz promociju treninga, fitnessa i ostalo. Svojim prisutsvom primate na znanje navedenu informaciju, slažete se s istim te se odričete prava na žalbu i druga potraživanja koja nisu u interesu Fitness Forme.


    

   PRIJAVI SE POTPUNO BESPLATNO:

    
    

  Partneri