Jelena | www.fitness-forma.com

Treneri

Jelena

group fitness instructor, personal trainer

Jelena je dugogodišnja trenerica i certificirana TRX instruktorica s bogatim iskustvom u fitnessu. Možete je pronaći vodeći niz grupnih programa koji obuhvaćaju različite aspekte tjelesne kondicije, uključujući Booty/Core, Strong by Zumba, STotal body i drugi programi.

Ono što Jelenu čini posebnom je njezin osobni pristup i bogato iskustvo u različitim fitness programima. Osim što je stručna u svom poslu, Jelena je također izuzetno zanimljiva i pristupačna osoba koja vam može pružiti korisne savjete za postizanje vaših fitness ciljeva.
 
Jelenina specifičnost je njezin način prehrane, budući da je veganka. To znači da može pružiti drugačiju perspektivu i korisne savjete o prehrani i nutritivnim potrebama za osobe koje slijede vegansku prehranu. Za Jelenu, sport, boravak u prirodi i veganstvo nisu samo dijelovi njezinog posla, već i način života.
 
Njezini treninzi variraju od srednjeg do visokog intenziteta, što znači da može prilagoditi treninge različitim razinama kondicije. Bez obzira na program koji odaberete, Jelenini treninzi su izazov koji će vas voditi prema postizanju željenih rezultata.

 

 

Naša web stranica koristi kolačiće!

Saznaj više