GYMFIT | www.fitness-forma.com

GYMFIT

Naš novi program, GYMFIT nudi sve što vam je potrebno kako biste postigli svoje fitness ciljeve. Bez obzira jeste li apsolutni početnik ili iskusni rekreativac, naš program je prilagođen svima od 12 do 70 godina.

Treninzi u teretani s trenerom  - Gymfit je kružni trening po spravama u teretani uz nadzor trenera . Naši treninzi se odvijaju u dobro opremljenoj teretani pod vodstvom iskusnih trenera. Ne morate brinuti o tome kako koristiti sprave ili izvoditi vježbe ispravno – naši stručnjaci će vam pokazati sve što trebate znati.

Mini grupe (maksimalno 8 polaznika) U našim mini grupama možete očekivati personaliziran pristup uz maksimalnu pažnju trenera. Ovo je idealno okruženje za one koji žele raditi u manjim grupama i dobiti individualnu pažnju.

Prikladno za mršavljenje i učvršćivanje Bez obzira jeste li fitness početnik ili želite napredovati naš program će vam pomoći da izgubite težinu, učvrstite se i osjećate bolje nego ikad. Sami trening ima koncept klasičnog treninga u teretani, no razlikuje se u tome što vježbate u određenim intervalima što znači da ćete radeći vježbe snage dobiti i cardio efekt tj. pošteno se oznojiti i potaknuti redukciju potkožnog masnog tkiva uz istovremeno jačanje mišića, oblikovanje tijela te jačanje kardiorespiratornog sustava. 

Individualan pristup i motivacija Znamo da je motivacija ključ uspjeha u fitnessu. Naši treneri su ovdje da vas inspiriraju i motiviraju kako biste dali svoj maksimum. Bez obzira na vašu razinu kondicije, zajedno ćemo raditi na postizanju vaših ciljeva.

Za sve dobne skupine Ne postoji dobna granica za početak vježbanja. Bez obzira na to jeste li tinejdžer ili senior, naš program je prilagođen svima. Fitness je za sve, i mi to dokazujemo.

Ako ste ikad zazirali od teretane, a zanimaju vas vježbe snage, jačanje mišića i oblikovanje tijela te biste voljeli naučiti koristiti sprave, ovo je trening za vas! Pridružite se našim trenerima na zabavnom treningu u teretani gdje će vam jedan sat proći u tren oka.

Pridružite nam se i zajedno ćemo raditi na ostvarivanju vaših fitness ciljeva i postizanju boljeg zdravlja. Nema boljeg trenutka za početak nego sada!"

 

 

 

 

Treneri

Andrea

Andrea - nutricionizam je diplomirala na Prehrambeno - Biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Po završetku fakulteta odlučila se usmjeriti prema fitnessu i povezati zdravu prehranu i vježbanje zbog čega završava dodatno obrazovanje za trenera. 

Ivan

Ivan - stručni fitness trener s velikim iskustvom u fitness  industriji. Ivan je stekao svoje trenerske vještine u Hrvatskoj i Kanadi, 

Naša web stranica koristi kolačiće!

Saznaj više