Ladybox | www.fitness-forma.com

Ladybox

Nova grupa fit boksa za žene kombinira dinamične boksačke tehnike s elementima fitnessa, stvarajući sveobuhvatni trening koji jača tijelo, poboljšava kondiciju i izdržljivost te potiče mentalnu snagu.

Ovaj program je dizajniran da bude pristupačan ženama svih dobnih skupina i razina pripremljenosti, pružajući motivirajuće okruženje u kojem sudionice mogu raditi na svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Tijekom treninga, sudionice će naučiti različite boksačke udarce i kombinacije, raditi na vrećama za boks, a sve to uz vježbe snage i kondicije za potpuni fitness doživljaj. Fit boks za žene savršen je izbor za one koje traže zabavan, ali izazovan način da poboljšaju svoje tjelesno zdravlje i samopouzdanje.

Treneri

Paula

Paula je energična i stručna trenerica, čija je ljubav prema sportu krenula još u djetinjstvu. Od rane dobi bila je uključena u raze sportove poput tenisa, košarke, odbojke, biciklizma i trčanja. Njezina posebna strast je boks, disciplina kojoj se predano posvećivala pet godina, a istaknula se i kao članica ženske reprezentacije u australskom nogometu.

Naša web stranica koristi kolačiće!

Saznaj više