• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Hebrangova 21

  Pon  - Pet 7 - 22

  Sub  9 - 14

  Ned  16-20

   

  Martićeva 17

   Radno vrijeme prema rasporedu grupnih programa
   
   

   

 • Kontakt

  Tel | Fax : 01-4856-450X

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Tel | Fax : 01-4856-450
  • Prijava | Registracija
  ☰ MENU

  PROGRAMI >> Outdoor treninzi

  Outdoor Fitness workout trenutno je jedan od vodećih pristupa fitness treninzima u svijetu! Možete li za vaše zdravlje učiniti išta bolje od vježbanja na svježem zraku okruženi prirodom?


  Treninzi u teretanama ograničeni su na sprave dok vani u prirodi imamo bezbroj mogućnosti, bezbroj pokreta i prostora za dodatni napredak, odnosno koristimo mišiće koje , ograničimo li se na vježbanje samo u teretani, inače ne koristimo.

  Outdoor fitness je svjetski trend koji ima sve više sljedbenika. Outdoor fitness vježbači ovaj program opisuju kao nešto osvježavajuće, navode kako vježbanjem na otvorenom postižu bolje rezultate te se osjećaju snažnije, utreniranije i uravnoteženo.

  S medicinskog stajališta vježbanje na otvorenom u prirodi na svježem zraku itekako je pogodnije od vježbanja u klimatiziranim protorima u kakvim ionako provodimo 8 satno radno vrijeme svaki dan, uz to dodatna je i pogodnost vježbanja na otvorenom izloženost sunčevim zrakama koje naš organizam obogaćuju vitaminom D za razliku od neonskih svjetala u zatvorenim fitness centrima.

  Treninzi su prilagođeni svim vježbačima, pa tako i početnicima, isprobajte nešto novo, udahnite punim plućima i osjetite slobodu vježbanja na otvorernom.

  Partneri