• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Hebrangova 21

  Pon  - Pet 7 - 22

  Sub  9 - 14

  Ned  16-20

   

  Martićeva 17

   Radno vrijeme prema rasporedu grupnih programa
   
   

   

 • Kontakt

  Tel | Fax : 01-4856-450X

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Tel | Fax : 01-4856-450
  • Prijava | Registracija
  ☰ MENU

  Ciljevi treniranja

  Ciljevi treniranja

  Smanjenje težine, jačanje muskulature, jačanje kralježnice, kondicija, zdravlje

  1.  Smanjenje težine
  Ako želite smanjiti težinu i osjećati se odlično i biti u top formi,  zaboravite dijete i brojanje kalorija. Ključ uspjeha leži u uravnoteženoj ishrani i redovitom vježbanju. U tome  možemo pomoći s precizno i samo  za vas napravljenim planom vježbanja i stručnim savjetima za pravilnu ishranu.

  2.  Jačanje muskulature
  Dokazano je kako čovjek nakon dvadesete godine života godišnje gubi oko 250g mišićne mase. Redovitim vježbanjem možemo se tome oduprijeti. Tako ojačanom muskulaturom i viškom energije, izazovi svakodnevnog života se lakše svladavaju. Jačanje mišića tijela moguće je u svakoj starosnoj dobi, što znači da također i starije osobe mogu redovitom tjelovježbom postići veću vitalnost i stabilnost.

  3.  Jačanje kralježnice
   U većini slučajeva tegobe kralježnice posljedica su nedovoljnog kretanja. Upravo kod dugog sjedenja zbog prirode posla i uz to malo kretanja u svakodnevnom životu, trebalo bi nešto poduzeti za jačanje mišića kralježnice i torza. Pomoću specijalnih vježbi za jačanje mišića leđa mogu se spriječiti problemi nepravilnog držanja i problemi s kralježnicom, ciljano jačati muskulatura kralježnice i trenirati pravilno držanje kralježnice u svakodnevnici.

  4.  Kondicija
  Bolesti krvožilnog sustava  najčešća  su oboljenja. Mislite na svoje zdravlje! Vježbe poticanja kondicije u aerobnom dijelu nabolje je sredstvo za izbjegavanje ovih tegoba i prevenciju bolesti srca.

  5.  Zdravlje
  Mi nudimo treninge za zdravlje duha i tijela. Isto tako pridajemo pozornost uravnoteženosti treninga, koji podjednako potiče kondiciju, snagu i pokretljivost. Dakako opuštanje ne ostaje pritom uskraćeno. Posebno onima koji su svakodnevno zbog posla izloženi stresu, redoviti trening služi kao najbolji lijek za ublažavanje stresa i frustracija. Tko je sportski aktivan, smanjuje napetost  i crpi energiju za obaveze u poslu i svakodnevnici.
   

  Partneri