• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Hebrangova 21

  Pon  - Pet 7 - 22

  Sub  9 - 14

  Ned  16-20

   

  Martićeva 17

   Radno vrijeme prema rasporedu grupnih programa
   
   

   

 • Kontakt

  Tel | Fax : 01-4856-450X

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Tel | Fax : 01-4856-450
  • Prijava | Registracija
  ☰ MENU

  Individualni treninzi i mini grupe (3 -5 osoba)

  PAKETI I CJENIK

  Trening s osobnim trenerom ne može se usporediti ni s jednim vašim treningom koji ste sami odradili.

  Osobni trener posjeduje znanje i vještine za osmišljavanje sigurnog i učinkovitog individualnog programa koji će vam pomoći u postizanju vaših fitness ciljeva.

  Isto tako usredočit će se na vas i vaš program tijekom treninga kako bi vam pomogao da najbolje iskoristite vrijeme u teretani.

  Motivirat će vas i biti podrška u svemu!

  Bez obzira na to želite li povećati mišićnu masu, smršaviti ili pr0naći bijeg od stresa, naš osobni trener će vam biti velika pomoć u tome.

  Ako ste početnik i ne znate odakle krenuti, koji trening i intezitet odabrati, osobni trener je najbolja investicija koju možete napraviti.

  Kakve treninge nudimo?

  PT 1 na 1   

  Imate punu pažnju osobnog trenera. Fokus je samo na vama.Dobit ćete motivaciju, upute, znanje i sigurnost da pri svakom vašem pokretu neće doći do ozljede i pogrešne izvedbe pod budni okom trenera!

  PT 1 na 2      

  Ponekad je lakše trenirati u paru. Da li je to s najboljim prijateljem, djevojkom, dečkom, suprugom.... Svejedno je. Kod nas ćete imati najbolji mogući pristup prilagođen vama i vašem partneru za trening. Idemo zajedno do TOP rezultata.

  MALE GRUPE ( 3- 5 LJUDI)   

  Radi se o treninzima u malim grupama od 3 do 5 ljudi. Broj je ograničen da bi treneri i dalje zadržali individualan pristup i da bi trening bio prilagođen vašem osobnom cilju, ali u ovom slučaju imate svoj „wolf pack“ koju čuva vaša leđa i uz trenera daje vam dodatnu motivaciju.

  Ukoliko ste zainteresirani za naše individualne treninge, mini grupe kao i za besplatne konzultacije prijavite se na info@fitness-forma.com, a mi ćemo vas povratno kontaktirati.

   

  Partneri