• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Hebrangova 21

  Pon - Pet  7 - 22h
  Sub         16 - 20h
  Ned         16 - 20h

   

  Opening hours:

  Mon- Fri  7am - 10pm
  Sat & Sun 4- 8pm

   

  Martićeva 17

  Od 31.07. - 20.08. ne radimo.

  Pon - Sri    17 - 22  h
  Uto - Čet7.15 - 9.30h i 17 - 22h
  Pet17 - 21 h
  Sub:17 - 19 h
  Ned:ne radi
  ostali termini prema rasporedu g.p.

   

 • Tel | Fax : 01-4856-450
 • Kontakt

  Javite nam seX

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Prijava | Registracija

Škola boksa

Škola boksa

Pozivamo rekreativce 12 < godina da nam se pridruže na treningu boksa. Obzirom da u našem klubu nudimo veliki broj treninga s elementima borilačkih vještina, odlučili smo otvoriti i grupu pod nazivom "ŠKOLA BOKSA" kako bi vas naučili osnove tehnike kretanja, udaraca i izbjegavanja napada, samokontrole i samoobrane.

Uz rekreativce koji žele naučiti novu vještinu dobrodošli su i fanovi boksa sa već određenim predznanjem jer zbog individualnog pristupa kod nas mogu usavršiti tehniku udaraca, kretanja, taktiziranja itd. ovisno o željama, potrebama i fizičkoj spremnosti pojedinca.

Opće je poznato da su boksači izuzetno izdržljivi, snažni, skladne građe tijela i vretenastih mišića. Takav izgled postiže se kombinacijom vježbi snage za gornji dio tijela, funkcionalnim vježbama za koordinaciju rada ruku i nogu prilikom učenja tehnike boksa te vježbama izdržljivosti poput shadow boxinga, preskakanja užeta itd...

Zbog svega gore navedenog, ovaj trening je idealan za gubitak suvišnih kilograma i djeluje vrlo antistresno nakon napornog radnog tjedna. Također pomaže djeci i tinejđerima u povećanju koncentracije, samokontrole i izbacivanju frustracija koje sa javljaju u toj dobi.
 

Partneri