• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Hebrangova 21

  Pon - Pet  7 - 22h
  Sub          9 - 13 i 16 - 20h
  Ned         16 - 20h

   

  Opening hours:

  Mon- Fri  7am - 10pm
  Sat   9 - 13am i 4 -8pm
  Sun 4- 8pm

   

  Martićeva 17

   

  Pon - Sri - Pet7.15 - 8.00 i  16 - 22  h
  Uto - Čet 17 - 22h
  Sub:10 - 12.15  i 17 - 19 h
  Ned:ne radi
  ostali termini prema rasporedu g.p.

   

 • Kontakt

  Tel | Fax : 01-4856-450X

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Tel | Fax : 01-4856-450
  • Prijava | Registracija
  ☰ MENU

  Pound®

  Pound®

  Pound je trening za cijelo tijelo koji pokretima bubnjanja objedinjuje cardio vježbe, vježbe za kondiciju i snagu zajedno sa pokretima yoge i pilatesa uporabom bubnjarskih štapića.

  Program su kreirale Kirsten Potenza i Cristina Peerenboom, koje su ujedno i glazbene entuzijastice, bubnjarice i fitness stručnjakinje te je osmišljen na način da bubnjanje pretvori u efektivan trening.
  Pound rockout workout  je namjenjen svim kategorijama vježbača. Prilagodljiv je svima, a filozofija treninga i više je nego prihvatljiva ženama i muškarcima svih dobnih skupina.

  Izrazito je efektivan jer je gornji dio tijela u konstantnoj kretnji kroz pokrete bubnjanja koji izazivaju nestabilnost cijelog tijela aktivirajući na taj način mišiće stabilizatore trupa i doljnjeg dijela.
  Pogodnosti su brojne - poboljšava ritmičnost, koordinaciju, brzinu, agilnost, izdržljivost te oblikuje lijepe izdužene mišiće. Dodamo li tome izuzetnu aktivaciju mišića trupa (core) kroz pokrete bubnjanja koji pokreću cijelo tijelo, znatno pospješujemo sagorjevanje kalorija te aktivaciju velikih mišićnih skupina. Jednim treningom sagorjet ćete minimalno 900 kalorija, osnažiiti mišiće kojie inače ne koristite i na zabavan način bubnjanjem doći do željene figure prateći ritam omiljenih pjesama.
  Probudite Rock zvijezdu u sebi ovim Cardio treningom za cijelo tijelo! Bubnjanjem uz ritam super muzike spalite kalorije i oblikujte tijelo ko kakvom ste oduvijek sanjali!

   

   

  Partneri