• Radno vrijeme

  Radno vrijemeX

  Hebrangova 21

  Pon - Pet  7 - 22h
  Sub         16 - 20h
  Ned         16 - 20h

   

  Opening hours:

  Mon- Fri  7am - 10pm
  Sat & Sun 4- 8pm

   

  Martićeva 17

  Od 31.07. - 20.08. ne radimo.

  Pon - Sri    17 - 22  h
  Uto - Čet7.15 - 9.30h i 17 - 22h
  Pet17 - 21 h
  Sub:17 - 19 h
  Ned:ne radi
  ostali termini prema rasporedu g.p.

   

 • Tel | Fax : 01-4856-450
 • Kontakt

  Javite nam seX

  Šaljemo vašu poruku. Molimo pričekajte...

  Zahvalujemo na Vašoj poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.

  Ispravno prepišete kod u odgovarajuće polje!

  Pojavio se problem. Molimo pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja.

 • Prijava | Registracija

Yoga

Yoga

Kombinacija hatha i ashtanga yoge.

Osim opće poznatih benefita poput detoksikacije tijela i rješavanja nakupljenog stresa Yoga trening nam pruža mnogo više:
poboljsava fleksibilnost; povećava snagu i stabilnost; pomaže u očuvanju kralježnice; snižava tlak i razinu šećera u krvi; služi preventivno od ozljeda zglobova i tetiva; redovitim prakticiranjem smanjuje kronične bolove i umor; dovodi tijelo u potpuni balns; smiruje um i omogućuje miran san; čini nas sretnima i punim energije za ostale dnevne aktivnosti.
Posebnost Yoge kao treninga očituje se u istovremenom zadržavanju i opuštanju pojedinih položaja, što omogućuje tijelu da se privikne na određeni pokret te otvori puteve za slobodno protjecanje pozitivne životne energije. Uz Yogu vježbanje postaje pravi užitak za svaku životnu dob.
Pozivamo Vas da započnete dan s osmjehom.
 

O voditeljici: Vladimira Vlatka Frketić, bivši plesač suvremenog plesa i plesni pedagog,  zadnjih 11 godina potpuno se posvećuje prirodnim stilovima života... završava školu prirodne kuhinje u Makronovi ( gdje je jedan od vodećih učitelja prirodne prehrane na programima i predavač prehrane na International school shiatsu Hrvatska). Nakon 10 godina intezivne prakse Ashtanga yoge završava TT200 za učitelja yoge, a od prije tri godine pohađa paralelno i satove Dharma yoge. Također vodi yogu za djecu. Na satovima posebnu pažnju polaže na pravilnu tehniku izvodjenja asana, pri tome stavljajući bitan akcenat na spajanje daha i pokreta što smatra ključnim za pravilno izvođenje asana i uopće bilo kojeg oblika vježbe kako bi se postigao maksimalan pravilan učinak na tijelo i duh. 

Termini: pon-srij-pet u 7.30 sati, Hebrangova 21
 

 

Partneri